Utbildningsutskottet koordinerar studeranderepresentanternas verksamhet, dvs insamlingen av feedback och ärenden angående allt studierelaterat på Hanken. Läs mera om vad Utbildningsutskottet är och gör: https://shs.fi/studentkaren/karverksamhet/utskott/utbildningsutskottet/

Nu för första gången kommer UU att bilda en styrelse för att koordinera utskottets verksamhet. Detta öppnar upp för en otrolig chans att aktivera sig i ett banbrytande arbete. Du behöver inte vara medlem i UU för att ansöka, ansökan är öppen för vem som helst. 

Att vara en del av Utbildningsutskottets styrelse inom studentkåren är inte bara en möjlighet att göra din studietid mer meningsfull, utan också ett sätt att med låg tröskel påverka och förbättra utbildningskvaliteten för dig och dina medstudenter. 

Utbildningsutskottets styrelse består av:

  • Ordförande
  • Vice-ordförande – SSHV
  • UU-veteran
  • Kandidatansvarig (ansökan öppen)
  • Magisteransvarig (ansökan öppen)
  • Kommunikationsansvarig (ansökan öppen)

Ansökan kommer att vara öppen till 28.2 kl. 17.

Varför söka till UU:s styrelse?

Att engagera sig i Utbildningsutskottets styrelse ger en unik möjlighet att påverka utbildningspolitiken och representera studerandes intressen, samtidigt som det erbjuder personlig och professionell utveckling genom att utveckla ledarskaps-, kommunikations- och problemlösningskompetenser. Detta engagemang skapar värdefulla nätverk med studenter, akademiker och yrkesverksamma, vilket är fördelaktigt under studietiden och för framtida karriärmöjligheter. Ditt aktiva deltagande bidrar till att förbättra utbildningskvaliteten för både nuvarande och framtida generationer av studerande.

Öppna positioner:

Kandidatrepresentant

Som Kandidatansvarig är ditt uppdrag att delta i brainstorming och rekrytering för att förstärka kandidatstuderandes inflytande i utbildningsfrågor. Din roll innebär att fungera som ett lättillgängligt bollplank för utveckling av kandidatprogrammet och för lösningar på utbildningens utmaningar, samt att bidra till rekryteringen av engagerade studeranderepresentanter, samtidigt som arbetsbelastningen förblir rimlig. 

Arbete: Består till största del av möten med UU-styrelsen ungefär varannan vecka; Brainstorming, rekrytering, koordinering av information, hjälp i viktiga utbildningsfrågor på Hanken. 

Magisterrepresentant

Som Magisteransvarig är ditt uppdrag att delta i brainstorming och rekrytering för att förstärka magisterstuderandes inflytande i utbildningsfrågor. Din roll innebär att fungera som ett lättillgängligt bollplank för utveckling av magisterprogrammet och för lösningar på utbildningens utmaningar, samt att bidra till rekryteringen av engagerade studeranderepresentanter, samtidigt som arbetsbelastningen förblir rimlig. 

Arbete: Består till största del av möten med UU-styrelsen ungefär varannan vecka; Brainstorming, rekrytering, koordinering av information, hjälp i viktiga utbildningsfrågor på Hanken. 

Kommunikationsansvarig

Som ansvarig för utskottets kommunikation är du hjärtat i att förmedla utskottets arbete, beslut och initiativ till studentkåren. Ditt arbete innebär att skapa och underhålla kommunikationskanaler, främst sociala medier. Denna position är ideal för dig som har en passion för kommunikation och digitala medier, samt en förmåga att förmedla information på ett klart och engagerande sätt. 

Arbete: Består till största delen av möten med UU-styrelsen ungefär varannan vecka; fungera som ett bollplank för utskottets kommunikation internt och externt, sociala medier, marknadsföring.

Hur Ansöker Du?

Att ansöka är enkelt: fyll i ansökningsformuläret https://forms.gle/twQyntxsrvZtVtfb6 eller skicka ett email till studier@shs.fi och berätta kort om dig själv och varför du vill vara med i Utbildningsutskottets styrelse.