Rekrytering

PRAKTIKANT ANSÖKAN TILL ÅRSFESTEN ÄR NU ÖPPEN!

Vill du vara med och bidra till firandet av Universums Bästa Fest? Nu söker Årsfestkommittén
praktikanter! 

Vi söker glada och pålitliga praktikanter som kommer att spela en nyckelroll i att göra SHS årsfest till årets höjdpunkt. Som en del av teamet kommer du under Solenna Akten att vara med och skapa en trevlig atmosfär, ta emot gäster med ett leende och säkerställa att allt löper så smidigt som möjligt. Du behöver vara tillgänglig den 24.2 samt ha möjlighet att delta i en kort info session dagen innan på Hanken. Som tack för ditt engagemang får du bl.a en garanterad årsfestbiljett till supén samt transport till Koskenranta. 

Vill du engagera dig på kåren i form av ett kort och roligt projekt? Då ska du söka till praktikant för ÅFK!

Anmäl ditt intresse genom att ta kontakt per e-post till ida.havunta@shs.fi eller via Instagram DM:s till @shsafk. Skicka in din ansökan innan 1.2.2024!