Rekrytering

Intressebevakningsutskottet rekryterar!

Vill du vara med och påverka? Vill du lära dig mera om SHS externa intressebevakning? Sök då med till Intressebevakningsutskottet 2024!

IBU är ett utskott som stöder styrelsens arbete i SHS externa intressebevakning. Extern intressebevakning innebär att göra SHS röst hörd i samhället. Utskottet träffas med jämna mellanrum för att diskutera aktuella politiska ärenden och ordnar utöver det även annat program – tidigare har utskottet till exempel varit på besök till Riksdagen och Public Affairs konsultbyrån Rud Pedersen. På våren kommer EU-valet vara aktuellt.

IBU leds nästa år av styrelsens högskolepolitiskt ansvariga Jonatan och vem som helst kan söka med till utskottet! Ingen särskild erfarenhet eller kunskap krävs, bara ett intresse och ett driv så lär du dig under tiden! Skicka in en kort, fritt formulerad ansökan (med en rolig bild) där du berättar varför du är intresserad att komma med i IBU till jonatan.stenberg@shs.fi senast 14.1.2024.

Har du frågor eller funderingar kring IBU kan du skicka dem till jonatan.stenberg@shs.fi eller rycka mig i ärmen! Är du en driven person som vill se att SHS fortsätter utvecklas höras i samhället så tycker jag du ska söka med <3

Mera information om SHS externa intressebevakning och våra intressenter hittar du här: https://shs.fi/studentkaren/intressebevakning/extern-intressebevakning/