Arbetsannonser

PwC – Framtidens revisionsproffs till Mariehamn

Länk: https://emp.jobylon.com/jobs/185572-pwc-suomi-framtidens-revisionsproffs-till-mariehamn/

Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor i Mariehamn med tillträde i augusti 2023 . Detta är en heltidstjänst.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker team, där du arbetar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av din roll på PwC.

Kvalifikationer

  • En avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
  • Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, och minst tillräckliga i finska
  • Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller utbildningskraven för revisorsexamen
  • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Ansökan

Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Ansökningstiden tar slut 4.6.2023, så att vi hinner med rekryteringsprocessen i god tid innan sommaren.

Tilläggsinformation kan erhållas av CGR Fanny Johansson, 050 305 1793, fanny.johansson@pwc.com.

Varmt välkommen med din ansökan!