Nyheter

Idrottskommittén söker ordförande!

Är du en organiserad person som tycker om motion och hälsa? Har du nya idéer för SHS idrottsaktiviteter? Anser du att något kan förbättras? Som ordförande för Idrottskommittén ansvarar du för hela kommitténs medlemmar och aktiviteter. Idrottskommittén ordnar allt från stora evenemang så som Pinktober Charity Run och Academic Classic, till mindre evenemang så som veckans svett. Den här posten kommer förstärka din ledarskapsförmåga och ge dig många nya vänner. 

Vill du utmana dig själv tillsammans med ett glatt gäng som främjar studerandes motion och välmående ska du skicka en fritt formulerad ansökan till ansokan@shs.fi Berätta kort om dig själv och varför just du borde blir IK:s nästa ordförande. Sista dagen för ansökan är 7.5 kl. 23.59. 

Intervju och valet sker på fullmäktigemötet den 11.5, start kl. 18.00.

Om du har frågor gällande ordförandeposten eller kommittén kan du kontakta IK:s nuvarande ordförande Sandra Stewen (sandra.stewen@shs.fi).