Arbetsannonser

Meltwater – Sales Executive

Positionen kräver finska kunskaper.

Link: https://emp.jobylon.com/jobs/153198-meltwater-finland-sales-executive-media-intelligence-social-media-saas/

Sales Executive – Media Intelligence

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan ja myynnin oppiminen osana dynaamista työympäristöä sekä nopea eteneminen esimiestehtäviin ja kansainvälisiin positioihin? Tutustu arkeemme @meltwaterfin instatililtämme tästä.

Meltwater pähkinänkuoressa

Tänä päivänä Meltwater on kansainvälisesti media intelligence- SaaS-palveluiden markkinajohtaja. Käytännön tasolla autamme tuote- ja palvelutarjoamallamme yrityksiä ratkomaan haasteita liittyen viestinnän mittaamiseen, digitaalisen toimintaympäristön seurantaan, sosiaalisen median hallintaan ja vaikuttajamarkkinointiin. Muuttuvassa toimintaympäristössä uskomme, että kilpailijoiden edellä pysyvät ne organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten tulkitsemaan ulkoista dataa ja tekemään siihen pohjautuvia päätöksiä. Meltwaterin SaaS-palvelut analysoivat ulkoista dataa miljoonista eri tietokannoista tuottaakseen asiakkailleen reaaliaikaista media- ja toimialatietoa. Suomessa jo 1700 yritysasiakasta luottavat sovelluksiimme, näiden joukossa mm. Kyrö Distillery , Kotipizza , Nordic Business Forum ja Saarioinen. Pääkonttorimme sijaitsee San Franciscossa.

Mitä Sales Executive tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti koko myyntiprosessista alusta loppuun saakka. Asiantuntemuksellasi autat asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sosiaalisen median seurannan, vaikuttajamarkkinoinnin sekä digitaalisen mediaseurannan haasteisiin. Luot lisäarvoa asiakkaillemme vahvalla tuoteasiantuntemuksellasi sekä toimialanäkemykselläsi.

Päivääsi kuuluu potentiaalisten asiakkaiden prospektointia, tapaamisten sopimista yritysten päätöksentekijöiden kanssa, asiakastapaamisten vetämistä joko yksin tai yhdessä kollegan kanssa, ratkaisukokonaisuuksien esittelemistä sekä diilien neuvottelua. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään. Positio sijaitsee pääasiassa Helsingissä.

Urapolku ja itsesi kehittäminen

Meltwater on globaalisti arvostettu työnantaja media intelligence- alalla. Sales Executive- rooli on ensimmäinen askel Meltwaterin urapolulla. Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan urallesi ja uniikin mahdollisuuden edetä nopeasti esimiestehtäviin. Tyypillinen urapolkumme myynnin parissa etenee ensin myyntikonsultin roolista tiiminvetäjäksi ja siitä aina yksikönjohtajaksi asti. Olemme läpi vuosien kasvattaneet sekä paikallisia että kansainvälisiä johtajia ja kaikki avainrooleissamme olevat henkilöt ovat kulkeneet Meltwaterin tyypillisen urapolun, joka perustuu yksilöiden osaamisen kehittämiseen ja vastuiden kasvamiseen henkilön ollessa siihen valmis. Tavoitteemme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset, opit ja työkalut kasvaa menestyväksi liiketoiminnan kehittämisen ja B2B-ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä kansainvälisiin tehtäviin – Suomesta työntekijämme ovat jatkaneet uraansa mm. San Franciscoon, Manchesteriin, Sveitsiin ja jopa Afrikkaan.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

 • Korkeakoulututkinto paketissa tai valmistumisesi on hyvin lähellä
 • Halua kehittyä ja yrittäjähenkinen työskentelytapa
 • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
 • Uskallusta haastaa itseäsi ja kyky toimia mukavuusalueesi ulkopuolella
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaita eri tilanteissa
 • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti esimiesvastuuta
 • Kyky omaksua, rakentaa ja johtaa monta eri B2B-myyntiprosessia samanaikaisesti
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito
 • Aiempaa B2B-myyntikokemusta. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksesi.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

 • Kilpailukykyisen korvauksen. Tässä roolissa kokonaiskorvaus henkilölle, joka saavuttaa myyntitavoitteensa on €50,000 / vuosi. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta + erilaisista bonuksista ja komissioista.
 • Kovan kasvuympäristön – niin tuloksellisesti mutta myös oman ammatililisen kehittymisesi kannalta
 • Ponnahduslaudan ja ensiaskeleen urallesi
 • Kunnianhimoiset ja ammattitaitoiset kollegat, joiden arkea voit seurata instatililtämme @meltwaterfin tästä tai #lifeatmeltwater kautta.
 • Ympäristön, jossa kunnioitamme toisiamme ja tiimityötä
 • Mahdollisuuden kansainväliseen uraan

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Löydät enemmän infoa Meltwaterista täältä. Voit myös kurkistaa päivittäiseen Meltwater -elämäämme Instagramissa.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian – käymme hakemukset läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Löydät enemmän infoa rekryprosessistamme täältä.

Lisätiedot: Laura Nissi, Talent Acquisition Manager – Nordics | laura.nissi@meltwater.com