Nyheter

Exchange Committee söker nya medlemmar! / Exchange Committee is looking for new members!

(In English below)

Är du engagerad, glad och intresserad av att bli tutor för Hankens utisar våren 2023? Har du tid att festa, resa och ordna evenemang med en grupp av tutorer vid sidan om studierna? Då är det just dig som EC söker!

Som EC tutor får du välkomna våra utbytesstuderande på flygfältet och visa dem sitt nya hem, ordna sitzer, barrundor och andra roliga evenemang längs med terminen samt umgås med studerande från hela världen! EC ordnar dessutom resor i alla fall till Lappland, Tallinn och Stockholm. Genom att vara med i EC blir du en del av en härlig gemenskap, får nya vänner från både Hanken och hela världen samt har en strålande möjlighet att öva upp dina språkkunskaper.

Låter detta som något för dig? Skicka då in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra utis-tutor, samt ett foto och kontaktuppgifter till ec.ansokan@shs.fi.

Observera att tutorskapet kör igång då utisarna anländer, dvs. redan en vecka innan själva vårterminen börjar. Vi hoppas att du kan vara med från början!

Tveka inte att kontakta mig via e-mail eller Facebook om det är något du undrar över. Du kan även kontakta någon av ECiterna om du har fler frågor!

Skicka in din ansökan SENAST tisdagen den 6 december. Ansökan stänger vid midnatt. Intervjuerna kommer att hållas genast efter att ansökningstiden tagit slut.

Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun!

Emilia Jansén

Exchange Committee, Ordförande 2023

emilia.jansen@shs.fi

The same in English:

Are you engaged, happy and interested to become a tutor for Hanken exchange student in the spring 2023? Do you have time to party, travel and organize events with a group of tutors along side with your studies? If your answer is yes, then it is exactly you EC is looking for!

As a tutor you welcome the new exchange students at the airport and show them their new homes, organize sitzes, pub crawls and other amazing events throughout the semester. You’ll get to socialize with a lot of people from all around the globe! EC even organizes several trips e.g., to Lapland, Tallinn and Stockholm. Through being an EC tutor you’ll become a part of a lovely team of tutors, get new friends from both Hanken and around the world and have a great opportunity to brush your language skills.

Does this sound something for you? Send a freely formulated application where you describe yourself and why exactly you would make a good tutor for exchange students. Please attach a picture of you and your contact information, too. Send the application to: ec.ansokan@shs.fi.

Note that the tutoring already starts when the exchange students arrive in Finland, i.e. one week before the actual semester at Hanken starts. We hope you can be active from the very beginning!

Don’t hesitate to ask questions if you have any! You can contact me via e-mail or on Facebook. You can even ask other EC tutors, if there’s anything you’re wondering about.

Please send in your application LATEST on the 6th December before midnight. The interviews will be held as soon as the application period ends.

I am looking forward to meet you at the interview!

Emilia Jansén

Exchange Committee, President 2023

emilia.jansen@shs.fi