Nyheter

Sök till Näringslivsutskottet!

Hej alla ambitiösa och kreativa Hankeiter!

Vill du vara en del av ett motiverat team Hankeiter som har möjligheten att påverka studentkårens verksamhet på ett konkret och värdefullt sätt? Då kan Näringslivsutskottet vara någonting för dig!

Näringslivsutskottet är en förlängning av SHS styrelse och ansvarar över kårens företagssamarbeten. NU ordnar bl.a. Hanken Network Day och otaliga företagsevenemang, och söker kontinuerligt efter nya samarbetsmöjligheter med företagsvärlden. Näringslivsverksamheten utgör även en av studentkårens viktigaste inkomstkällor.

Till Näringslivsutskottets uppgifter hör bland annat följande:

 – Försäljning till nya potentiella partners
– Regelbunden kontakt med nuvarande partners
– Planering och administration av evenemang
– Marknadsföring och PR

Vad får du ut av att vara med i NU? Jo, du kommer i närkontakt med de ledande företagen i det finska näringslivet, du får öva upp dig på bl.a. essentiella kommunikationsfärdigheter inom affärslivet, möteskultur och planering&utförande av olika evenemang. Sist men inte minst får du ta del av en härlig och dynamisk gemenskap.


Ansökan skickas till naringsliv@shs.fi senast den 4.12. Skriv en fritt formulerad ansökan där du motiverar varför du vill vara med i NU, varför du är en bra kandidat och vilken uppgift du skulle vara speciellt intresserad av. Du får också gärna ge förslag på en idé eller ett koncept du skulle vilja utveckla inom NU.

Tveka inte att ta kontakt med Näringslivsutskottets ordförande för 2022, William Sundell, via e-post william.sundell@shs.fi eller Whatsapp +358 40 415 3532, ifall du undrar något!

Hoppas på att höra ifrån dig snart!