Nyheter

Sök med till Källargardet!

Har du tänkt på att söka med i något organ i SHS? Känner du dig taggad för nya utmaningar och nya bekantskaper? Har du längtat efter att få ordna SHS mest legendariska fester? Nu har du chansen! 

Källargardet rekryterar! Sök med till vårt härliga gäng och häng med och ordna källarkvällar nästa termin. Källarkvällar är ett unikt koncept på SHS som innebär regelbunda evenmang med diverse olika teman (100-klubben, beer pong-khalifa turnering och caps) för ett begränsat antal deltagare per fest!

Så skicka in en fritt formulerad ansökan (kan vara ett dokument, en video en hemsida eller varför inte flaskpost), var du berättar lite om dig själv och dina intressen och dylikt. KG vill även att följande frågor svaras på i ansökan: 

  1. Varför söker du till källargardet?
  2. Vad skulle du tillföra källargardet?
  3. Vem är du i en grupp av människor?
  4. Om du var ansvarig över en Källarkväll – vad skulle temat och programmet vara?
  5. Visa hur du gör din signaturdrink och namnge den
  6. Om du är en seriefigur vilken seriefigur är du och varför? 
  7. Beskriv en perfekt utekväll, förfest eller efterfest.
  8. Om du vore en gardin, vilken färg (och form) skulle du då vara?

Skicka sedan in din ansökan till följande mailadress:  kallargardet@shs.fi senast 15.11.2022 kl.23.59.57. Ansökan kan vara i pdf format, powerpoint, video eller helt någo annat format.  Vid eventuella frågor kan man komtakta Anton Nilsson (+358503754196) 

(Din ansökan ska också innehålla dina kontaktuppgifter, främst telefonnummer och e-post)