Nyheter

International Helsinki Days 2023 ansökan är nu öppen!

International Helsinki Days 2023 ansökan är nu öppen!

Vill du träffa nya vänner, lära dig om andra kulturer, gå på intressanta företagsbesök OCH visa vad studielivet på Hanken är? Då är IHD 2023 något för just DIG!

International Helsinki Days är en vecka i februari då vi får gäster hit till oss från hela världen. Vi ordnar gästföreläsningar, företagsbesök och försöker ge dem en helhetsbild av det finska affärslivet. I samband med detta visar vi även dem det äkta finska studielivet, med att till exempel lära dem att sitza och vara med om en oförglömlig stugresa.

IHD är det perfekta sättet att komma in i kårlivet. Vi rekryterar ett team med utåtriktade och energiska personer som är motiverade att planera den bästa IHD veckan hittills.

Skicka en fritt formulerad ansökan med ditt namn, varför just du skulle passa i IHD 2023 och en bild på dig själv till wille.ohman@shs.fi. Ansökningsdeadlinen är den 25.9 (söndag), så skicka din ansökan redan idag för att inte missa en perfekt chans för att komma in i kårlivet.

Vi ser framemot att höra mer om dig på intervjun!

Wille Öhman & Nea Engberg

Wille.ohman@shs.fi