Arbetsannonser

Jobb på Hanken som marknadsföringsassistent

Hanken söker en MARKNADSFÖRINGSASSISTENT på deltid

Teamet för kommunikation och marknadsföring söker en marknadsföringsassistent tills vidare på deltid, ca 15 timmar per vecka. Teamet har 11 medlemmar och jobbar brett med kommunikation och marknadsföring av alla delar på Hanken. Vi är ett sammansvetsat team som stöder varandra och verkligen njuter av varandras sällskap. Du skulle i första hand stöda marknadsföringsteamet (fyra personer), som är ansvarig för Hankens sociala medier.

Vi söker nu dig som i första hand njuter av att jobba självständigt, men som ändå får energi av andra. Du ska vara organiserad och ha lätt att ta hand om egna projekt. Sociala medier känner du som din bakficka och du är väl insatt i trender på Tiktok men även på andra plattformar. Du har lätt för att interagera med nya människor och räds inte att slänga dig in i nya situationer. 

länk till ansökan: