Företagsinlägg

Bli Skipperi Fleet medlem – få 180€ rabatt!

Njut av ett enkelt och flexibelt båtliv med Skipperi!

Du får 180€ rabatt på säsongspriset fram till 26. juni 2022 med kampanjkoden HANKEN180

Delningsekonomin har etablerat sig runtom i världen och har även nått båtlivet. Skipperi Fleet är Nordens största båtdelningstjänst och erbjuder sina medlemmar ett enkelt, flexibelt och prisvärt sätt att komma ut och njuta av skärgården och båtlivet utan bekymmer om båtunderhåll och service.

Skipperi Fleet möjliggör ett båtliv utan krångel. Som medlem har du tillgång till 170 Yamarin båtar i över 15 städer och 30 hamnar i Finland. Över hälften äv båtarna finns i huvudstadsregionen.

Om du saknar erfarenhet av båtlivet, är det inget problem! Skipperi Akademins utbildningsmaterial samt praktisk båtutbildning ingår i medlemskapet. Med hjälp av Skipperis Akademi har hundratals nybörjare tagit sitt första steg ut på sjön.

Alla fasta kostnader och underhållning av båtarna ingår i priset, som medlem betalar du endast för bränslet. Skipperi Fleet -båtarna reserveras med Skipperis applikation, in- och utcheckning sker i appen. Alla båtar är utrustade med flytvästar, kartplotter med pekskärm, ankare, förtöjningstampar och annat nödvändigt.

Vardagsmeldemskap (mån-fre) 189€/mån

Vardags- + helgmedlemskap (mån-sö) 289€/mån

Studerande på Hanken samt familjemedlemmar får 180€ rabatt med koden HANKEN180. 

Aktivera rabatten här: https://www.skipperi.fi/app/subscribe?code=hanken180 eller ange kampanjkoden HANKEN180 när du gör beställningen. Erbjudandet gäller t.o.m. 26.6.2022

Nyhet! Nu erbjuder vi även månadsmedlemskap. Du kan själv välja vilka månader du vill vara medlem eller bli medlem för hela säsongen. Det finns ett begränsat antal medlemskap, så missa inte din chans till en underbar båtsommar. Obs! Koden HANKEN180 kan endast användas för medlemskap för hela säsongen.

Läs mer om Skipperi Fleet: https://www.skipperi.fi/fleet

Skipperi Fleet i ett nötskal: https://www.youtube.com/watch?v=7A-RYwJqCJ8&t=53s

Läs mer om båtmodellerna: https://www.skipperi.fi/fleet-moottoriveneet

Kontakta vår kundservice om du har frågor: asiakaspalvelu@skipperi.fi