Nyheter

Sök till Årsfestkommittén 2022-2023!

Letar du efter nya roliga utmaningar, en härlig gemenskap och ett både intressant och spännande projekt att jobba med? Är du en äkta lagspelare som tycker om att ta ansvar och se resultat av ditt arbete? Är du dessutom intresserad av att ordna SHS 114:e årsfest? Då ska du ta vara på chansen och söka med till Årsfestkommittén 2022-2023!


Årsfestkommittén (ÅFK) är ett gäng på 10-15 personer vars viktigaste uppgift är att ordna Universums Bästa Fest – Årsfesten den 24:e februari. ÅFK ordnar inte endast årsfesten, utan även mindre tillställningar som inspektor- och kuratorsskiftet under hösten och styrelseskiftet kring årsskiftet.


Teamet väljs i juni och verksamheten drar igång tidigt under hösten. Du kommer få vara en del av ett fantastiskt gäng, samtidigt som du får delta i arrangemangen kring årets höjdpunkt – årsfesten!


Du kommer få en ypperlig chans att öva dina kunskaper inom bland annat försäljning, projekthantering och marknadsföring. ÅFK erbjuder dig en perfekt blandning av ”business and pleasure”.

För att söka till ÅFK ska du skicka in en fritt formulerad skriftlig ansökan eller en max 3 minuter lång videosnutt på dig själv. Beskriv dig själv kort, vem du är och varför just du skulle passa med i ÅFK. Kom även ihåg att lämna dina kontaktuppgifter. Den skriftliga ansökan skickas till emilia.donner@shs.fi och videon till +358400888429 på WhatsApp.
Ansökningarna ska vara inne senast söndag 5.6 kl 18.00. Intervjuerna hålls
vartefter att ansökningarna kommer in.