Nyheter

Sök till ordförande för Årsfestkommittén 2022-2023!

Tycker du om utmaningar, att jobba i team och att organisera evenemang?
Årsfestkommittén (ÅFK) söker nu ordförande för verksamhetsperioden 2022-2023!
Kårvärden/kårvärdinnan (ÅFK:s ordförande) jobbar intensivt med sin årsfestkommitté för att ordna SHS årsfest den 24 februari varje år. Ifall du är ansvarsfull och målmedveten, med bra kunskaper inom koordinering och projektarbete ska du inte tveka att söka! I denna post får du utvecklas som ledare, du får utveckla dina kunskaper inom delegering, budgetering och projekthantering och du får chansen att uppleva något otroligt fint tillsammans med din kommitté. Dessutom har posten givit lärdomar inom kreativitet, nytänkande och problemlösning.
Din uppgift är att under sommaren rekrytera din kommitté och på sensommaren köra igång med förberedelserna inför SHS 114:e årsfest. Årsfesten, även kallad universums bästa fest, är SHS största och mest glamorösa evenemang med cirka 450 gäster från norden, Finland och SHS. Årsfestkommittén ansvarar även för att ordna några mindre evenemang som kårpampsmiddagen och styrelseskiftet. Posten kräver flytande svenska.
Skicka din ansökan till ansokan@shs.fi senast fredagen 20.5 klockan 15.00. Berätta kort om dig själv och beskriv varför just du skulle passa bra som nästa ordförande.. Fullmäktige kommer att intervjua alla kandidater på studentkårens fullmäktigemöte 24.5 kl. 17.00. Som vanligt har alla chansen att ställa upp på mötet utan att skicka in någon ansökan på förhand.
Kom ihåg att posten inte är begränsad till ett visst kön, vem som helst kan söka till ordförande för ÅFK. Jag, sittande ordförande Ingrid Bärlund (ingrid.barlund@shs.fi), svarar mer än gärna på dina frågor om posten!


Med vänlig hälsning,

Ingrid Bärlund, Kårvärdinna 2021-2022