Nyheter

Sök med till Källargardet!

Har du tänkt på att söka med i något organ i SHS? Känner du dig taggad för nya utmaningar och nya bekantskaper? Har du längtat efter att få ordna SHS mest legendariska fester? Nu har du chansen! 

Källargardet rekryterar! Sök med till vårt härliga gäng och häng med och ordna källarkvällar nästa termin. Källarkvällar är ett unikt koncept på SHS som innebär regelbunda evenmang med diverse olika teman (100-klubben, beer pong-khalifa turnering och caps) för ett begränsat antal deltagare per fest!

Så skicka in en fritt formulerad ansökan till följande mailadress: anton.nilsson@shs.fi senast 8.5.2022 kl.23.59.57 (Din ansökan ska också innehålla dina kontaktuppgifter, främst telefonnummer och e-post) 

Efter att du skickat in ansökan kommer du att få ett svar och en länk till när du kan boka intervjutid. Alla intervjuer kommer att utföras fysiskt i Legenda under följande datum och tider: 9.5.2022 kl. 17-20 och 10.5.2022 kl. 17-20.