Nyheter

Sök till Gulnäbbskommitténs vice ordförande!

Det är dags för Mami att söka vice!
Är du en ansvarsfull, engagerad och social person som inte är rädd för nya utmaningar? Vill du hjälpa nästa års gulisar komma i gång med sina studier och hitta sin plats i studielivet? Sök då till posten som Gulnäbbskommitténs vice ordförande!


Som vice ordförande får du tillsammans med ordförande välja de nya tutorerna, organisera tutorskolning och vara med om att garantera nästa års gulisar bästa möjliga start på sin studietid. Det är en tidskrävande och ansvarsfull post, men du kommer garanterat att ha ett oförglömligt år tillsammans med kommittén och de nya gulisarna!


Skicka in din ansökan till Mami Annica Blomstedt per e-post: annica.blomstedt@shs.fi. Deadline för ansökan är fredagen den 25 februari 2022 klockan 23.59. I ansökan får du gärna berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa som vice ordförande. Ansökan ska också innehålla dina kontaktuppgifter.
Ifall du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta Annica via e-post eller per telefon: 050 330 0721.