Nyheter

Årets föreläsare 2021 – Förlängd röstningstid

På grund av tekniska problem kommer röstningen för Årets föreläsare 2021 att förlängas till onsdagen 9.2. klockan 23:55. 

Det är äntligen dags att rösta fram Årets föreläsare 2021!  Se till att din favoritkandidat blir belönad för sitt hårda arbete genom att lägga några minuter av din tid på att rösta. Röstningen är nu öppen och pågår fram till 9.2.2022 kl. 23.55. För att rösta följer du denna länk https://forms.gle/dEGHwje7GDdtjYgp6 eller skickar ett e-postmeddelande med förslag och motivering till aretsforelasare@shs.fi

Kom ihåg att motiveringen väger tungt, då de bästa motiveringarna fungerar som ett offentligt erkännande av föreläsarens kvalitet i hens undervisning. Som bonus lottas det även ut pris bland de bästa motiveringarna.

Vid frågor vänligen kontakta Ida Havunta, Utbildningspolitiskt ansvarig, ida.havunta@shs.fi