Nyheter

Sök till Gulnäbbskommitténs ordförande!

Som ordförande för Gulnäbbskommittén bär du huvudansvaret för introducerandet av såväl högskolan som studielivet för de nya kandidatstuderandena. De första uppgifterna du kommer ha är att rekrytera kommitténs vice ordförande och sedan tillsammans ansvara för rekryteringsprocessen av de nya tutorerna. Till dina uppgifter hör också att hålla kontakt med Hanken, ordna utbildning för tutorerna samt att ordna de i kommittéreglementet nämnda evenemangen (en gulnäbbsmiddag, en gulnäbbsintagning, ett gulnäbbsseminarium och en halarutdelning). För övrigt har du friheten att göra vad du vill för att just hösten 2022 ska bli oförglömlig både för dig, tutorerna och framförallt för de nya gulisarna! 

Uppdraget är krävande, men även otroligt lärorikt. Trots det stora ansvaret posten innebär, ger den oersättlig erfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta av senare i livet. Din kreativitet och förmåga att klara av press kommer stundvis att sättas på prövning, men kan med handen på hjärtat garantera att jobbet genererar positivt resultat x 100. Förutom att du får vara med och förverkliga en oförglömlig höst har du även möjligheten att skapa en helt otrolig gemenskap med dina tutorer. Detta förtroendeuppdrag ger dig också ypperlig möjlighet att både lära känna högskolan och studentkåren bättre, då posten innebär värdefullt samarbete med Hankens personal samt tätt samarbete med studentkårens operativa ledning.

Funderar du på att söka till Gekkos ordförande men är osäker ännu? No panic! Alla frågor mellan himmel och jord angående detta kan ställas till avgående ordförande Erik Holmberg/Papi antingen via Whatsapp (+358 44 5181 544) eller e-mail (erik.holmberg@shs.fi). Vill du snacka närmare om något gällande uppdraget eller ansökan går det också bra att ringas! LYCKA TILL!

Skicka in din fritt formulerade ansökan i pdf-format till ansokan@shs.fi. Deadline 11.2.2022 klockan 15.00. Intervju och valet sker på fullmäktigemötet i februari, 16.2.