Nyheter

Studentkåren har uppdaterat restriktionerna med hänsyn till rådande pandemi läget COVID -19

SHS styrelse valde på sitt möte 2/2022 (19.01.2022) att ytterligare uppdatera studentkårens restriktioner med tanke på de nuvarande läget med COVID-19.

Beslut gällande restriktioner i studentkårens utrymmen med anledning av den rådande coronaviruspandemin. Studentkåren stänger delvis ner alla utrymmen förutom kåren med omedelbar verkan fram till den 09.02.2022.

Casa kommer att kunna bokas för kår relaterat arbete genom en öppen ansökan till styrelsen samt kommer det gå att boka Femman och Legenda för ett möte på max 2h. Kåren hålls öppen för kår relaterat arbete. Bastun hålls stängd. Vi hoppas att att gradvis öppna upp utrymmen i Februari.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring SHS riktlinjer i samband med pandemin, tveka inte att ta kontakt med studentkårens Generalsekreterare per mail (gensek@shs.fi)