Arbetsannonser

Sök till Näringslivsutskottet!

Hej alla ambitiösa och kreativa Hankeiter! 

Vill du påverka studentkårens verksamhet på ett konkret och värdefullt sätt? Då kan Näringslivsutskottet vara någonting för dig!

Näringslivsutskottet är en förlängning av SHS styrelse och ansvarar över kårens företagssamarbeten. NU ordnar bland annat evenemang som Hanken Network Day och Company of the Week och söker kontinuerligt efter nya samarbetsmöjligheter med företagsvärlden. Näringslivsverksamheten utgör även en av studentkårens viktigaste inkomstkällor.

Till Näringslivsutskottets uppgifter hör bland annat följande:

  • Försäljning till nya potentiella partners
  • Regelbunden kontakt med nuvarande partners
  • Planering och administration av evenemang
  • Marknadsföring och PR

Ifall du är intresserad av någon av uppgifterna ovan och vill vara en del av en gemenskap på kåren, sök till Näringslivsutskottet!

Ansökan skickas till naringsliv@shs.fi senast den 5.12. Skriv en fritt formulerad ansökan där du motiverar varför du vill vara med i NU, varför du är en bra kandidat och vilken uppgift du skulle vara speciellt intresserad av. Du får också gärna ge förslag på en idé eller ett koncept du skulle vilja utveckla inom NU.

Tveka inte att ta kontakt med Näringslivsutskottets ordförande för 2021 Emilia Donner via e-post emilia.donner@shs.fi eller Whatsapp +358400888429, eller Näringslivsutskottets ordförande för 2022 William Sundell via e-post william.sundell@shs.fi eller Whatsapp +358404153532 ifall du undrar något!

Hoppas på att höra ifrån dig snart!