Arbetsannonser

Meltwater – Business Development Trainee

Den här positionen kräver finska kunskaper.

Business Development Trainee – paras ponnahduslauta urallesi!

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan ja konsultoivan ratkaisumyynnin oppiminen kasvavassa, alansa johtavassa SaaS-yrityksessä sekä nopea eteneminen vastuullisempaan vakituiseen tehtävään harjoittelujaksosi jälkeen? Etsimme joukkoomme ensimmäistä kertaa Business Development Traineeta! Rooli voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan joko osa-aikaiseksi tai täysipäiväiseksi. Positio sopii sinulle täydellisesti, jos olet kiinnostunut SaaS-bisneksestä, haluat edetä nopeasti urallasi ja olet jo opintojesi loppupuolella.

Tutustu arkeemme @meltwaterfin instatililtämme tästä.

Meltwater pähkinänkuoressa

Listauduimme joulukuussa 2020 Oslon pörssiin ja tänä päivänä Meltwater on kansainvälisesti digitaalisen mediaseurannan ja sosiaalisen median_-_ SaaS-palveluiden markkinajohtaja. Käytännön tasolla autamme tuote- ja palvelutarjoamallamme yrityksiä ratkomaan haasteita liittyen viestinnän mittaamiseen, digitaalisen toimintaympäristön seurantaan, sosiaalisen median hallintaan ja vaikuttajamarkkinointiin.

Muuttuvassa toimintaympäristössä uskomme, että kilpailijoiden edellä pysyvät ne organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten tulkitsemaan ulkoista dataa ja tekemään siihen pohjautuvia päätöksiä. Meltwaterin SaaS-palvelut analysoivat ulkoista dataa miljoonista eri tietokannoista tuottaakseen asiakkailleen reaaliaikaista media- ja toimialatietoa. Suomessa jo 2000 yritysasiakasta luottavat sovelluksiimme, näiden joukossa mm. Kyrö DistilleryKotipizzaNordic Business Forum ja Saarioinen. Pääkonttorimme sijaitsee San Franciscossa.

Mitä Business Development Trainee tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi B2B-myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti myyntiprosessin alkupäästä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa prospektointi, myyntitapaamisten sopiminen sekä muut myynnin tuen tehtävät.

Toimit osana useamman harjoittelijan ryhmää ja toimitte päivittäin tiiviissä yhteistyössä uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien kehittämisen yksiköiden kanssa. Rooli on osa-aikainen ja tähtää aina vakinaistamiseen Meltwaterilla, huomioiden opintojesi valmistumisen aikajänteen ja valmiutesi sitoutua täysipäiväiseen työhön. Positio sijaitsee pääasiassa Helsingissä Rautatientorin kupeessa.

Urapolku ja itsesi kehittäminen

Business Development Trainee-rooli on ensimmäinen askel Meltwaterin urapolulla. Tarjoamme sinulle parhaan ponnahduslaudan urallesi ja uniikin mahdollisuuden edetä nopeasti vastuullisempiin myynnin tehtäviin ja esimiestehtäviin. Tyypillinen urapolkumme myynnin parissa etenee ensin harjoittelijasta myyntikonsultin rooliin ja siitä tiiminvetäjäksi ja aikanaan aina yksikönjohtajaksi asti.

Olemme läpi vuosien kasvattaneet sekä paikallisia että kansainvälisiä johtajia ja kaikki avainrooleissamme olevat henkilöt ovat kulkeneet Meltwaterin tyypillisen urapolun, joka perustuu yksilöiden osaamisen kehittämiseen ja vastuiden kasvamiseen henkilön ollessa siihen valmis. Tavoitteemme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset, opit ja työkalut kasvaa menestyväksi liiketoiminnan kehittämisen ja B2B-ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä kansainvälisiin tehtäviin – Suomesta työntekijämme ovat jatkaneet uraansa mm. San Franciscoon, Manchesteriin, Sveitsiin ja jopa Afrikkaan.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

 • Opinnot relevantilta alalta (esim. KTM tai tradenomi) – optimaalisesti olet 4. tai 5. vuoden maisterivaiheen opiskelija tai opintojesi loppupuolella
 • Halua kehittyä ja yrittäjähenkinen työskentelytapa
 • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
 • Uskallusta haastaa itseäsi ja kyky toimia mukavuusalueesi ulkopuolella
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaita eri tilanteissa
 • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti vastuullisempia rooleja
 • Kyky omaksua, rakentaa ja johtaa monta eri B2B-myyntiprosessia samanaikaisesti
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Mitä me voimme tarjota sinulle?

 • Parhaan ponnahduslaudan urallesi – rakennamme alusta alkaen yksilöillemme selkeitä urapolkuja
 • Motivoivan ja innostavan yrityskulttuurin sekä ympäristön kasvaa ja kehittyä
 • Kilpailukykyisen palkkausmallin
 • Kunnianhimoiset ja ammattitaitoiset kollegat, joiden arkea voit seurata instatililtämme @meltwaterfin tästä tai #lifeatmeltwater kautta.
 • Ympäristön, jossa kunnioitamme toisiamme ja tiimityötä
 • Mahdollisuuden kansainväliseen uraan

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Löydät enemmän infoa Meltwaterista täältä ja voit myös kurkistaa päivittäiseen Meltwater -elämäämme Instagramissa. Halutessasi voit myös tutustua Pohjoismaiden myyntijohtajamme Juri Volaman uratarinaan täältä: https://bit.ly/meltwura.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian – käymme hakemukset läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Löydät enemmän infoa rekryprosessistamme täältä.

Lisätiedot: Miika Kestilä, Talent Acquisition Manager – Finland | miika.kestila@meltwater.com

Sök här!