Blogg

Bli en Buddy!

Hej Hankeit!

Skulle du vilja möta nya bekantskaper från hela världen? Uppleva en utbytestermin på din egna studieort? Som Buddy för en eller flera utbytesstuderande får du äran att introducera dem till allt vad Finland, Helsingfors och studielivet har att erbjuda! Dessutom är du som Buddy varmt välkommen till de evenemang vi, Exchange Committee (EC), ordnar för utisarna.

Anmäl dig senast fredagen 3.9. via denna länk för att inte gå miste om allt det roliga: https://forms.gle/XTygYCrN2gqoiV6S6

The Buddy Program ordnas av oss i Exchange Committee (EC). Vi i EC bär huvudansvaret för utisarnas trivsel i Hanken och SHS. Under höstens lopp ordnar EC många olika evenemang på engelska, t.ex. barrundan i Berghäll, sitzer, bastukvällar och resor. Dessa är bra tillfällen att umgås med din eller dina Buddies. Dock finns det inga bestämmelser för vad du som Buddy bör göra, utan du och din utisbuddy bestämmer själva hur mycket ni vill umgås och vad ni gör.

EC välkomnar hjärtligt alla Hankeiter att delta!

Följ EC på sociala medier:
IG: exchangecommittee
FB: SHS Exchange Committee

Frågor och funderingar kan skickas till mig per e-mail eller Facebook.
Rebecca Laaksonen
Exchange Committee Ordförande hösten 2021
E-mail: rebecca.laaksonen@shs.fi