Arbetsannonser

EY/Öppna positioner

Audit Vaasa FI

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monen eri alan yritysten kanssa, syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa ja kasvaa asiantuntijana osana mukavaa tiimiä? Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Vaasan ja Kokkolan toimistoillemme aloittamaan syksyllä 2021. Lue lisää ja hae viimeistään 31.5.2021 tämän linkin kautta!

Audit Vasa SWE

Är du intresserad av att fördjupa ditt kunnande genom att jobba med revision? Som Audit Trainee arbetar du med olika revisionsuppdrag inom många olika kund- och branschområden som en del av våra revisionsteam. Vi söker nu Audit Trainees till våra kontor i Karleby och Vasa med start under hösten 2021 eller efter årsskiftet enligt överenskommelse. Läs mer och ansök senast 31.5.2021 här!

Enterprise Risk

Would you like to develop your skills and competencies in the field of internal audit and risk management? Would you like to work on interesting and challenging assignments for large domestic and global clients across industries? We at EY’s Enterprise Risk team are looking for recent graduates or people with a few years of work experience to join us as consultants. The application period is ongoing and will remain open until 30.5.2021 – apply now here!

Tax Trainee Helsinki

Kiinnostaako sinua veroasiantuntijan työ, kansainvälinen työympäristö ja mielenkiintoiset tehtävät kokeneiden osaajien tuella? Etsimme haasteista innostuvia tulevaisuuden vero-osaajia asiakastoimeksiantoihimme tukemaan asiantuntijoitamme verotuksen eri osa-alueilla. Jos olet opiskellut laskentatoimea tai vero-oikeutta ja sinulla on vähintään 120 opintopisteen verran, niin hae 30.5.2021 mennessä urasivuillamme!