Arbetsannonser

Hartwall: Hartwall Ambassador (a-Talent)

Tyyppi: Osa-aikainen, projekti
Sijainti: Joustava – työskentele siellä, missä sinä haluat!
Haku-DL: Ma 24.5.2021

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että hartwallilaisten juomat ja teot ovat hyviä.

Oletko joskus saanut käteesi helmeilevän Novellen marssiessasi tenttiin, kilistellyt opiskelijajuhlissa Hartwallin harmaalla tai osallistunut luennolle, jossa Hartwallin Tuotepäällikkö kertoo mielenkiintoisista urapoluista? Oletko koskaan pohtinut, kuka organisoi vuosittaiset Original Student Festivalit tai kuka sinut toivottaa tervetulleeksi Hartwallin ständillä opiskelijamessuilla? Vastaus on Hartwallin omat viralliset virkistäjät, eli Hartwall Ambassadorit. 

Haluatko tuoda virkistystä opiskelijoille? 

Haemme nyt kahta uutta brändilähettilästä, jotka pääsevät päästämään luovuutensa valloilleen Hartwallin brändien näkyvyyden ja työnantajakuvan rakentamisen kanssa. Pestissä olet mukana päättämässä, missä ja miten Hartwall näkyy, oli se sitten bileiden juomina, opiskelijatapahtumien sponsorina tai luennoilla ja messuilla innostavina uratarinoina. Työskentelet tiiviisti muiden hartwallilaisten kanssa ja varmistat Hartwallin näkyvyyden opiskelijaverkostosi kanavissa ja suosituimmissa opiskelijatapahtumissa. Sinä huolehdit innovoinnista ja toteutuksesta Hartwallin tuella osana employer branding -tiimiä!  

Asenne edellä! 

Tässä hommassa asenne on kokemusta tärkeämpää: yksi Hartwallin periaatteista on, että lasi on aina puoliksi täynnä. Siksi odotamme sinulta oma-aloitteista ja ennakkoluulotonta asennetta ja kykyä nähdä mahdollisuuksia myös haasteissa. Toivomme sinun olevan innovatiivinen opiskelijaelämän verkostoituja, jolta löytyy tuoreita näkökulmia ja intoa toimia Hartwallin virkistävänä lähettiläänä opiskelijayhteisöissä. Haluamme tavoittaa etenkin pääkaupunkiseudun ja Turun alueen kaupallisen ja teknillisen alan opiskelijoita, joten etsimme uusia lähettiläitä näiden alojen opiskelijoista. Toiveenamme on, että sinulta löytyy ymmärrystä liiketoiminnasta, brändäyksestä sekä sosiaalisen median kanavista (erityisesti Instagramista). 

Työ rakastettujen brändien parissa

Onko Hartwall Ambassadorin tehtävä opiskelijoiden unelmahomma ja miksi? Työ on joustavaa ja itsenäistä – saat itse päättää milloin ja missä työskentelet, kunhan työt tulevat tehdyksi. Tehtävä on 12 kuukautta kestävä määräaikainen ja projektiluontoinen pesti, jossa työajat vaihtelevat: isojen tapahtumien ja messujen alla työtunteja kertyy runsaammin, kun taas tapahtumien välissä työtahti on verkkaisempaa. Pääset tekemään töitä Hartwallin rakastettujen brändien kanssa ja tutustumaan Hartwalliin työnantajana. Mikä parasta, pääset starttaamaan urasi markkinoinnin ja brändäyksen ammattilaisena hyvässä porukassa – virkistäviä juomaetuja unohtamatta! 

Koska etsimme brändilähettiläitä Suomen virkistävimpään yritykseen, myös hakemukset saavat olla virkistäviä. Saat siis itse päättää, miten tehtävään haet. Voit yllättää meidät tai pistää perinteisemmän hakemuksen tulemaan tänne: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/83196/create/. Viimeinen hakupäivä on maanantai 24.5.2021. Jos sinulla on mitään kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, ota ihmeessä yhteyttä Miaan: aTalentin Chief Operating Officer Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo(at)atalent.fi).

Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Hartwallille aTalentin vuokratyöntekijänä. Työtuntisi vaihtelevat 0-15 tuntia kuukaudessa. Toivottu aloitusajankohta elokuu 2021. Kerrothan hakemuksessasi, kumman kaupungin Ambassadoriksi haet. 

Haussa etenemme näin: 

Pe 7.5. Haku aukeaa 

Ma 24.5. Hakuaika päättyy 

Ti 25.5-To 27.5. Esikarsinnat ja haastattelut videoitse 

Ma 31.5- To 3.6. Haastattelut Hartwallin kanssa 

Viimeistään 11.6. Lopulliset valinnat