Nyheter

Sök till Exchange Committee!

Är du engagerad, glad och intresserad av att bli tutor för Hankens utisar hösten 2021? Har du tid att festa, resa och ordna evenemang med en grupp av tutorer vid sidan om studierna? Då är det just dig som EC söker!

Som EC tutor får du välkomna våra utbytesstuderande, ordna sitzer, barrundor och andra roliga evenemang längs med terminen samt umgås med studerande från hela världen! EC ordnar dessutom resor till Tallinn, Lappland och annanstans inom Finland, enligt situationen. Genom att vara med i EC blir du en del av en härlig gemenskap, får nya vänner från både Hanken och internationellt samt har en strålande möjlighet att öva upp dina språkkunskaper.

Låter detta som något för dig? Skicka då in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra utis-tutor. Inkludera din e-post adress, mobilnummer och ett foto på dig i ansökan och sänd den till ec.ansokan@shs.fi.

Skicka in din ansökan SENAST fredagen den 28 maj. Intervjuerna kommer att hållas online veckan efter ansökningstiden tagit slut.

Observera att tutorskapet kör igång då utisarna anländer, dvs. redan en vecka innan själva höstterminen börjar. Vi hoppas att du kan vara med från början!

Tveka inte att kontakta mig via e-mail eller Facebook om det är något du undrar över. Du kan även kontakta någon av ECiterna om du har fler frågor.

Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun!

Rebecca Laaksonen

Exchange Committee Ordförande, hösten 2021

rebecca.laaksonen@shs.fi