Nyheter

Idrottskommittén söker ordförande!

Är du en organiserad person som tycker om motion och hälsa? Som ordförande för idrotsskommittén ansvarar du för stora som små idrottsevenemang som ordnas för oss Hankeiter. Den här posten kommer förstärka din ledarskapsförmåga och ge dig många nya vänner. Tillsammans med din kommitté kommer du få smaka på allt från marknadsföring och sponsorsökning till curling eller någon annan ny sport.

Idrottskommittén ordnar regelbundet mindre evenemang som alla Hankeiter är välkomna att delta i. Dessa evenemang har varit bl.a. cirkelträning, beach volley och karting. Utöver dessa evenemang ordnas också större evenemang i samarbete med andra sponsorer eller studentkårer, t.ex. Pinktober Charity Run, fotbollsturningen Wappubowl och  ishockeymatchen Academic Classic.

Vill du utmana dig själv tillsammans med ett glatt gäng som främjar studerandes motion och välmående ska du skicka en fritt formulerad ansökan till ansokan@shs.fi Berätta kort om dig själv och varför just du borde blir IK:s nästa ordförande. Sista dagen för ansökan är 14.5 kl 12:00.  Intervju och valet sker på fullmäktigemötet den 19.5, start 17.00.

Om du har frågor gällande ordförandeposten eller kommittén kan du kontakta Emilia Nygård (emilia.nygard@shs.fi)