Arbetsannonser

Grafisk designer (deltid) – Hanken

Svenska handelshögskolan söker en:

GRAFISK DESIGNER på deltid

Positionen som grafisk designer är en tillsvidare timanställning. Du producerar huvudsakligen grafiskt material i enlighet med Hankens visuella profil. Positionen är placerad i Helsingfors vid enheten för universitetsservice. Vi förutsätter beredskap att resa då och då, eftersom Hanken har verksamhet både i Vasa och Helsingfors. Du kommer att arbeta inom teamet för marknadsföring och kommunikation (10 medarbetare) och samarbetar tätt med Hankens andra enheter. Positionen är timanställning på deltid, högst 20 h/vecka. Timlönen är 16 – 19 € beroende på utbildning och erfarenhet. 

Vi söker dig som brinner för att uttrycka dig visuellt och är van vid självständigt arbete. Du trivs med att jobba med parallella projekt med många personer involverade. 

Arbetet innefattar bland annat att du:

  • Skapar grafiskt innehåll och material enligt Hankens grafiska profil. Du är bekväm att jobba med bl.a. Adobe CC program, med betoning på InDesign, Lightroom och Photoshop.
  • Layoutar större helheter så som årsberättelser, avhandlingar och vår alumntidning Hanken
  • Fotograferar och behandlar bilder
  • Jobbar tätt tillsammans med ditt team med övriga marknadsföring- och kommunikationsuppgifter enligt dina kunskaper och intressen.

Vi förväntar oss att du har kunskaper i grafisk design och videoproduktion, kunskaper med sociala medier är en merit. Vi förutsätter även att du har en lämplig utbildning och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda kunskaper i finska ses som en vägande merit.

Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och driftig och presenterar gärna dina idéer. Du har erfarenhet och intresse av marknadsföring och kommunikation, kombinerat med ett serviceinriktat grepp. Vi värdesätter initiativförmåga samt en lösningsorienterad inställning till ditt arbete.

Vi erbjuder dig ett socialt arbete i en dynamisk och informell arbetsmiljö med engagerande och stöttande kollegor med ett gemensamt fokus. 

Skicka in din ansökan snarast möjligt, vi kommer att inleda intervjuprocessen med intressanta kandidater redan innan ansökningstidens utgång. Närmare information ger marknadsförings- och kommunikationschef Annamari Huovinen, annamari.huovinen@hanken.fi, tfn +358 505897097.

Ansökningar med tillhörande CV inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast 18.5.2021.

Intresserad? Sök här!