Nyheter

Sök till ordförande för International Helsinki Days 2022!

Vill du leda det team som ordnar den bästa veckan på skolåret?
Posten som International Helsinki Days ordförande är nu öppen för sökande!

Som ordförande för International Helsinki Days 2022 har du en unik möjlighet att leda och skapa ett projekt för internationella studeranden. Helt enligt ditt team och dina önskemål. Evenemanget är en helhet och teamet ordnar allt från sponsorering till näringslivskontakter och internationell koordination.

Den erksamhet som du kommer bedriva är rekrytering av ditt team under hösten varefter den huvudsakliga planeringen och ordnandet av veckan kommer att ske. Här är ditt ansvar att hålla koll och leda ditt team efter bästa förmåga. På våren sker verkställandet av veckan.
Det är en relativt kort period som ger mycket, både erarenhet och mervärde. Det är utmanande, tidvis intensivt och en erfarenhet utan dess like.
Är du nästa ordförande för IHD?


Skicka in din ansökan till ansokan@shs.fi  senast den 14.5 kl.12!

Beskriv kort dig själv och varför just du skulle passa som nästa ordförande. Din ansökan kommer behandlas på studentkårens fullmäktigemöte den 19.5, med start kl 17:00.


Ifall du har frågor om ordförandeskapet, ta utan tvekan kontakt med nuvarande ordförande, Emilia Winqvist (emilia.winqvist@shs.fi) . Jag svarar gärna på alla frågor som uppkommer.

Med vänliga hälsningar,

Emilia Winqvist
Ordförande för International Helsinki Days 2021