Nyheter

Hauis Amanda

Hauis Amanda är en tradition som varit med SHS genom många år! Traditionen började på 1990-talet fram tills 2000-talet! Efter en närmare 20 års dvala, är det dags att traditionen gör en återkomst!!!

Du kan bidra i traditionen genom att skicka in ett foto på din bicep eller anonymt på en väns bicep! Enda regeln är att bicepsen bör tillhöra en Hankeit! Sista dagen att skicka in ditt bidrag till Hauis Amanda är söndagen den 25.4 Kl.17.00! Skicka in ditt bidrag via denna länk: https://forms.gle/uJiXnwTHudujUvay7

När ansökningstiden är slut kommer en röstning utföras genom en enkät var alla bilder på biceps bidragen kommer att publiceras utan namn. Den bicepsen som får in mest röster kommer att bli krönt titeln Hauis Amanda år 2021 samt ett pris som passar den ärade titeln!  

Vid frågor kontakt:

anton.nilsson@shs.fi