Nyheter

Snapsvisetävling – Vappen 2021!

Älskar du snapsvisor? Det gör vi också!

I år är det SHS tur att ordna vappens festligheter kring Havis Amanda. I år kommer festligheterna vara annorlunda men en hel del kul kommer att stå på tur!

SHS ordnar en snapsvisetävling. Tävlingen går ut på att du ensam eller i en grupp skriver en snapsvisa som handlar om SHS och/eller vappen. Annars har ni fria händer. 

Tävlingen öppnar den 22.3.2021 och stänger 5.4.2021 kl. 23:59.  Ni kan skicka in ert bidrag som en inspelning eller i textformat, hur ni presenterar sången är upp till er! Ni kan även bifoga en förklaring för bakgrunden till sången om ni vill. 

Era bidrag kan skickas in till emilia.winqvist@shs.fi

Efter att vi mottagit bidragen kommer finaldeltagare väljas och informeras om chansen att förbereda hur de vill presentera sina bidrag. Dessa presenteras sedan på SHS sociala medier och vinnaren utses av kårmedlemmarna genom en röstning. Vinnaren uppträder med sin snapsvisa under vappensitzen den 30.4. 

Alla bidrag som tar sig till finalen kommer att få priser och det vinnande bidraget belönas! Dags att samla ihop ett gäng och skriva den officiella snapsvisan för vappen 2021!

Vid frågor kan ni kontakta:

Emilia Winqvist

040 532 1417

Emilia.winqvist@shs.fi