Arbetsannonser

Lime Technologies European Trainee Program 2021

Lime Technologies European Trainee Program 2021 

Med mer än 300 anställda är vi en av Nordens största inom Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige. Under 30 år har vi hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden att nå bättre resultat med användarvänliga CRM­ lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots alIt detta tar vi inte oss själva på för stort alIvar. Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap?
 
Vill du jobba med intressanta produkter med lika häirliga som kompetenta kollegor runt dig? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på alIvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen! 

Traineeprogrammet är en perfekt karriärmöjlighet för dig med entreprenörsanda och som gillar bade IT och teknik. Gissningsvis är din studieinriktning från universitet/högskola/lHM på kandidat- eller masternivå som ingenjör, ekonom, systemvetare/lT etc. Traineeprogrammet är bara starten på din karriär, du kommer sen att fortsätta utvecklas i din roll tillsammans med oss på Lime. 

Vi är på jakt efter nya stjärnor till vårt European Trainee Program med start 2 augusti 2021. 

Är du vår nya stjärna?

Är du hungrig på att få sälja grymma produkter tillsammans med sjukt smarka kollegor? Har du insett att försäljning är riktigt spännande och är nyfiken på både människoroch affärsutveckling? Då är det dig vi söker!

Account manager
Som account manager trainee arbetar du med egen nyförsäljning och genom våra CRM-system hjälper du våra kunder att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Vi ger dig såklart all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocesser och förhandlingsteknik. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidareutveckling av dina kunder.

För att bli framgångsrik utgår vi från att du har en uthållighet i det du tar dig an, men framför allt en målmedventenhet och stark egen drivkraft. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av affärsförståelse och komplex försäljning – i ett högt tempo!

Traineeprogrammet
Med vårt European Trainee Program erbjuder vi en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med fyra veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans med de andra traineerna från våra olika kontor får du intensiv utbildning i din roll samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas sedan med en weekendresa till en europeisk storstad tillsammans med traineegänget för att fira att ni överlevt ert första år.

Vi tror att du:
– är passionerad över försäljning
– har uthållighet och GRIT
– har entreprenörsanda
– är genuin och självsäker
– har en kandiat eller master inom ekonomi, IT, försäljning eller motsvarande
– har körkort

Ansök idag! Programmet startar 2 augusti 2021. Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt person. Eftersom vi söker nya kollegor till vårt härliga kontor i Helsingfors ser vi gärna att du skickar in din ansökan på finska.

Välkommen till Lime!

#lifeatlime

Ansök här!

Information om rekrytering och öppna positioner finns också här.

https://www.lime-technologies.fi/