Nyheter

Gulnäbbskommittén 2021 rekryterar! Ansökan öppnar 9.3.2021!

Fick du inte nog av en gulishöst? Är du taggad på att jobba intensivt tillsammans och uppleva hur en otrolig gruppanda tar sin form? Då är Gekko något för dig!

Gulnäbbskommittén efterlyser nu tutorer för hösten 2021. Som tutor blir din viktigaste uppgift att stöda gulisarna i början av sina studier, du minns säkert hur främmande allt kändes till en början. Dessutom får du en unik möjlighet att lära känna de nya gulisarna och introducerar dem till studielivet på SHS. Tillsammans med ditt tutorpar kommer ni också få leda en gulisgrupp.

Ansökan öppnar den 9 mars 2021 och skickas in per e-post till erik.holmberg@shs.fi. Deadline för ansökan är den 24 mars 2021, kl. 23.59!

Din ansökan får vara fritt formulerad, men gärna kort och koncis. Märk också att ansökan ska skickas i pdf-format. Dessutom ska också följande inkluderas:

  • En bild på dig
  • Kontaktuppgifter (telefon och e-post)
  • Ett par motiveringar om varför just du skulle vara en bra tutor
  • En rolig vits!

Information gällande din ansökan kommer till den e-post du skickat din ansökan ifrån, så se till att läsa den med jämna mellanrum! Ifall frågor uppstår eller du annars har något du gärna vill tala om är det fritt fram att kontakta mig per telefon (044 5181544) eller e-post (erik.holmberg@shs.fi). Ses på intervjun!