Arbetsannonser

Naisten Linja söker en praktikant!

Naisten Linja söker en praktikant för fundraising, företagskontakt och kontakt med donatorer. Uppdraget kräver finska kunskaper. Läs mera nedan!

Harjoittelijana tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa järjestön varainhankintaa, yritysyhteistyötä ja lahjoittajaviestintää yhteistyössä kehittämistyön suunnittelijan ja viestinnän suunnittelijan kanssa. Pääset myös osallistumaan mielenkiintosi mukaisesti muuhun Naisten Linjan viestintä- ja kehittämistyöhön, sekä toteuttamaan somevarainhankintakampanjaa.

Toivomme, että sinulla on markkinointiosaamista, luovuutta ja kiinnostusta naisten ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen sekä naiserityiseen väkivaltatyöhön. Olet luonteva tiimityöskentelijä, mutta pystyt ratkomaan haasteita myös itsenäisesti. Toivomme myös, että sinulla on meneillään tehtävään soveltuvia opintoja esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän aloilta.

Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 2-3kk riippuen omista toiveistasi. Harjoittelu alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Fyysisesti sijaitsemme Helsingin keskustassa, mutta tällä hetkellä teemme paljon etätyötä. 

Tässä harjoittelussa sinulla on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Pääset myös kehittämään omaa osaamistasi monipuolisesti järjestökentällä!

Hakemukset sähköpostitse 7.3. mennessä: rekry@naistenlinja.fi. Mainitsethan otsikossa, että haet nimenomaan harjoittelijan paikkaa, ja kirjoitathan hakemukseesi, milloin haluaisit tarkalleen tulla harjoitteluun. Olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin viimeistään viikolla 11.