Nyheter

Sök till Gulnäbbskommitténs vice ordförande!

Papi söker vice ordförande! Är du en ansvarsfull, energisk och social person som inte är rädd för nya utmaningar? Vill du hjälpa nästa års gulisar komma i gång med sina studier och studielivet? Då ska du söka till posten som Gulnäbbskommitténs vice ordförande!

Som vice ordförande får du tillsammans med ordförande välja de nya tutorerna, organisera tutorskolning och vara med om att garantera nästa års gulisar bästa möjliga start på sin studietid. Det är en tidskrävande och ansvarsfull post, men du kommer garanterat att ha ett oförglömligt år tillsammans med kommittén och de nya gulisarna!

Skicka in din ansökan till Papi Erik Holmberg per e-post: erik.holmberg@shs.fi. Deadline för ansökan är fredagen den 26 februari 2021 klockan 23.59. I ansökan ska du berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa som vice ordförande. Ansökan ska också innehålla dina kontaktuppgifter.

Ifall du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta Erik via e-post eller telefon: 044 5181 544.