Arbetsannonser

Meltwater söker Sales Consultant | Media Intelligence & Social Media SaaS (på finska)

Sales Consultant | Media Intelligence & Social Media SaaS

Kiinnostaako sinua sosiaalisen median analytiikka, vaikuttajamarkkinointi ja B2B-ratkaisumyynti? Saatko kiksejä markkinoinnista ja sosiaalisen median luomista mahdollisuuksista bisneksessä? Etsimme kunnianhimoiseen ja positiiviseen joukkoomme henkilöä, joka haluaa rakentaa itselleen uran sosiaalisen median SaaS-tuotteiden asiantuntijana.

Mitä Sales Consultant tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi sosiaalisen median tuotteiden myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti koko myyntiprosessista alusta loppuun saakka. Asiantuntemuksellasi autat asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sosiaalisen median seurannan, vaikuttajamarkkinoinnin sekä kohderyhmäanalytiikan haasteisiin lukuisilla eri toimialoilla. Luot lisäarvoa asiakkaillemme vahvalla tuoteasiantuntemuksellasi sekä markkinoinnin- ja sosiaalisen median osaamisellasi.

Päivääsi kuuluu potentiaalisten asiakkaiden prospektointia, tapaamisten sopimista yritysten päätöksentekijöiden kanssa, asiakastapaamisten vetämistä joko yksin tai yhdessä kollegan kanssa, ratkaisukokonaisuuksien esittelemistä sekä diilien neuvottelua. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

 • Korkeakoulututkinto paketissa tai valmistumisesi on hyvin lähellä
 • Kokemusta sosiaalisen median eri kanavista ja niiden käytöstä yrityksissä
 • Kokemusta vaikuttajamarkkinoinnista
 • Halua kehittyä ja yrittäjähenkinen työskentelytapa
 • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
 • Uskallusta haastaa itseäsi ja kyky toimia mukavuusalueesi ulkopuolella
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaita eri tilanteissa
 • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti esimiesvastuuta
 • Kyky omaksua, rakentaa ja johtaa monta eri B2B-myyntiprosessia samanaikaisesti
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito
 • Aiempaa B2B-myyntikokemusta. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksesi.

Lue lisää ja hae täältä!