Arbetsannonser

Meltwater söker Junior Growth Executive (på finska)

Haluaisitko tehdä B2B-ratkaisumyyntiä roolissa, jossa pääset toimimaan tiiviisti kasvavan SaaS-bisneksen parissa alansa johtavassa media intelligence-organisaatiossa? Tahdotko olla osa globaalia teknologiayritystä, joka avaa sinulle ovia myös kansainvälisiin uramahdollisuuksiin? Etsimme nyt kunnianhimoiseen ja menestyvään Growth-yksikköömme Junior Growth Executivea! Listauduimme Oslon pörssiin joulukuussa ja haluamme sinut mukaan näyttelemään tärkeää roolia kasvutarinamme seuraavassa vaiheessa!

Tutustu työhömme ja arkeemme @meltwaterfin instatililtämme.

Mitä Junior Growth Executive tekee?

Tulet vastaamaan SaaS-asiakkuusportfolion kasvattamisesta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta. Junior Growth Executivena teet läheisesti yhteistyötä Account Managereidemme kanssa ja näet aitiopaikalta, miten erilaiset organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan uutismediaa, sosiaalista mediaa sekä muita ulkoisen tiedon lähteitä päätöksenteon tukena. Autat asiakkaitamme hyödyntämään tätä tietoa parhaalla mahdollisella tavalla ja luot heille konkreettista kilpailuetua vahvalla ammattitaidollasi ja tuoteosaamisellasi.

Kuulut 6 hengen Growth-yksikköön, joka yhdessä Customer Success -yksikön kanssa vastaa Suomessa asiakkuuksiemme arvon kasvattamisesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Koulutamme sinut tähän tehtävään ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista yksiköistä! Päivittäisen työhösi kuuluu asiakaspuheluita, tapaamisten sopimista, uusien tuotteiden ja palveluiden demoamista, sopimusneuvotteluita, sekä alan parhaiden käytäntöjen viestimistä. Tehtävässä pääset näkemään eri toimialoja läheltä sekä tekemään tiivistä yhteistyötä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johtoportaiden kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

  • Sujuva suomen kielen taito
  • Korkeakoulututkinto paketissa tai valmistumisesi on hyvin lähellä
  • B2B-myyntikokemusta (esim. kesätyöt tai harjoittelu sopii hyvin)
  • Halua kehittyä ja suhtaudut työhösi yrittäjähenkisesti
  • Idearikas asenne, kunnianhimoinen ote ja tavoitteellinen työskentelytapa
  • Uskallusta haastaa itseäsi, etkä pelkää poistua mukavuusalueeltasi
  • Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kohdata ihmisiä eri tilanteissa
  • Potentiaalia edetä kohti esimiesvastuuta

Rooli vaatii strategista ajattelua, nopeaa reagointikykyä sekä mukautumiskykyä muuttuvissa tilanteissa. Analyyttisyys, ongelmanratkaisukyky ja keskustelutaidot ovat keskeisiä tehtävässä menestymisen kannalta! Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on kyky innostaa sekä kollegoita että asiakkaita, olet kiinnostunut kansainvälisestä myynnistä ja tunnet olosi kotoisaksi dynaamisessa ympäristössä!

Lue lisää ja hae täältä!