Arbetsannonser

Meltwater söker Account Manager – Media Intelligence (på finska)

Account Manager | Media Intelligence

Oletko urasi alkutaipaleella oleva asiakasrajapinnan ammattilainen, joka haluaa toimia ja kasvaa kansainvälisessä digitaalisen mediaseurannan edelläkävijäorganisaatiossa? Kiinnostaako sinua SaaS-liiketoiminta sekä laaja ja vastuullinen toimenkuva? Etsimme nyt Client Success-tiimiimme uutta asiakkuuksienhallinnan ammattilaista vastaamaan merkittävästä SaaS-asiakkuusportfoliosta Suomessa!

Mitä Account Manager tekee?

Account Managerina vastaat arvoltaan mittavasta SaaS-asiakkuuksien portfoliosta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta. Roolissa pääset aitiopaikalle ja näet käytännön tasolla, miten erilaiset organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan uutismediaa, sosiaalista mediaa sekä muita ulkoisen tiedon lähteitä. Autat asiakkaitamme hyödyntämään tätä tietoa ja luot heille konkreettista kilpailuetua vahvalla ammattitaidollasi.

Olet itse päävastuussa portfoliosi kasvattamisesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään. Portfolion kasvattaminen ja ylläpito tapahtuu pääsääntöisesti asiakaskohtaamisten kautta. Tapaamisissa käydään läpi asiakkuuden elinkaaren vaiheesta riippuen sopimusneuvotteluita, asiakkaan hankkimien palveluiden käyttöastetta sekä konsultoidaan alan parhaita käytäntöjä. Tehtävässä pääset näkemään eri toimialoja aitiopaikalta sekä toimimaan yhteistyössä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johdon kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

  • Halua kehittyä ja omaat voittavan asenteen työhösi
  • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
  • Uskallusta haastaa itseäsi, etkä pelkää poistua mukavuusalueeltasi
  • Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaat eri tilanteissa
  • Relevantti korkeakoulututkinto tai valmistumisesi on hyvin lähellä
  • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti esimiesvastuuta
  • Kyky rakentaa ja johtaa erinomaista asiakaskokemusta asiakkuuden eri vaiheissa
  • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Katsomme eduksesi…

  • Aiemman työkokemuksen myynnin tai asiakkuuksienhallinnan parista

Lue lisää ja hae täältä!