Nyheter

Det finns fortfarande tid att rösta på årets föreläsare 2020!

Det har äntligen blivit dags att rösta fram Årets föreläsare 2020! Se till att din favoritkandidat blir belönad för sitt hårda arbete genom att lägga några minuter av din tid på att rösta. Röstningen är öppen och pågår till 7.2.2021 kl. 23.55.

För att rösta följer du denna länk https://forms.gle/PNsu3gLnMPn8J68N8 eller skickar ett e-postmeddelande med förslag och motivering till aretsforelasare@shs.fi.

Kom ihåg att motiveringen väger tungt, då de bästa motiveringarna fungerar som ett offentligt erkännande av föreläsarens kvalitet i hens undervisning. Som en bonus kommer två SHS kaffemuggar lottas ut bland de bästa motiveringarna.

Frågor eller funderingar: Emma Lindvall, Utbildningspolitiskt ansvarig, emma.lindvall@shs.fi