Nyheter

Sök till Gulnäbbskommitténs ordförande!

Som ordförande för Gulnäbbskommittén bär du huvudansvaret för introducerandet av såväl högskolan som studielivet för de nya kandidatstuderandena. De första uppgifterna du kommer ha är att rekrytera kommitténs viceordförande och sedan tillsammans ansvara för rekryteringsprocessen av tutorerna. Till dina uppgifter hör också att hålla kontakt med Hanken, ordna utbildning för tutorerna samt att ordna de i kommittéreglementet nämnda evenemangen (en gulnäbbsmiddag, en gulnäbbsintagning, ett gulnäbbsseminarium och en halarutdelning). För övrigt har du friheten att göra vad du vill för att just hösten 2021 ska bli oförglömlig både för dig, tutorerna och framförallt för de nya gulisarna! 

Uppdraget är krävande, men även otroligt lärorikt. Trots det stora ansvaret posten innebär, ger den oersättlig erfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta av senare i livet. Din kreativitet och förmåga att klara av press kommer stundvis att sättas på prövning, men kan med handen på hjärtat garantera att jobbet genererar positivt resultat x 100. Förutom att du får vara med och förverkliga en oförglömlig höst har du även möjligheten att skapa en helt otrolig gemenskap med dina tutorer. Detta förtroendeuppdrag ger dig också ypperlig möjlighet att både lära känna högskolan och studentkåren bättre, då posten innebär värdefullt samarbete med Hankens personal samt tätt samarbete med studentkårens operativa ledning.

Funderar du på att söka till Gekkos ordförande men är osäker ännu? No panic! Alla frågor mellan himmel och jord angående detta kan ställas till avgående ordförande Ella Ukkonen/Mami antingen via Whatsapp (+358 40 838 6282) eller e-mail (ella.ukkonen@shs.fi). Vill du snacka närmare om något gällande uppdraget eller ansökan går det också bra att ringas! LYCKA TILL

Deadline 12.2.2021 klockan 14.00 som skickas in till ansokan@shs.fi. Intervju och valet sker på fullmäktigemötet den 17.2 med start kl.17.00.