Nyheter

FU-utskottet 2021 rekryterar!

Hej alla!

Hoppas att alla mår bra i dessa corona tider! Casa är stängd för verksamhet för tillfället vilket är en ypperlig chans att fixa småsaker i byggnaden så det är redo för bruk igen när verksamheten fortsätter som normalt.

FU-utskottet 2021 rekryterar!

FU är förkortningen för styrelseposten Förvaltning och Underhåll. FU är bl.a. ansvarig för kårens olika utrymmen på Casa. Vad är då FU-utskottet? Det är ett relativt nytt utskott som ska understödja styrelsens underhållsansvarigas arbete.

Ligger Casa nära hjärta för dig? Vill du vara med och bidra i processen att hålla Casa i gott skick? Vill du utveckla de processer som redan existerar, så att kårmedlemmar och övriga har möjlighet att njuta av sin studietid på Casa på bästa möjliga sätt? Då är FU-utskottet något för dig!

Utöver detta, för att motivera utskottsmedlemmarna och skapa en stark samhörighet, kan FU-utskottet även ordna diverse evenemang i kårens olika utrymmen för alla kårmedlemmar. Detta skulle göras för att öka på intresset för och användning av de olika utrymmen Casa har att erbjuda.

Låter allt detta som någonting du är intresserad av? I så fall skicka din ansökan till anton.nilsson@shs.fi senast 27.01.2021 Din ansökan borde inkludera en kort presentation av vem du är, varför du vill med och en rolig fakta om dig själv. Intervjuer kommer att hållas an efter att ansökningar kommer in.

Ifall du har frågor, tveka inte att ta kontakta med Anton Nilsson, FU-ansvariga i styrelsen 2021, via anton.nilsson@shs.fi.

Hoppas att höra från dig snart!

Med dom varmaste hälsningar,

Anton