Arbetsannonser

Navigio söker Associate Consultant

Den fjärde industriella revolutionen skapar nya förutsättningar på marknaden och leder till stora förändringar för organisationer, dess affärsmodeller och kompetensbehov. Navigio är en framåtlutad, digital och disruptiv aktör som ledsagar sina klienter på den förändringsresa som dagens digitala transformation innebär. Vi är en av Sveriges bästa och mest dynamiska arbetsplatser. Just nu söker vi nyexaminerade Associates med start i augusti 2021 – en unik möjlighet till karriärutveckling i en stimulerande och föränderlig miljö med flera av Nordens främsta bolag som klienter.

Om rollen

Som Associate Consultant har du en nyckelroll och leder delprojekt innehållande marknadsanalys, kundinteraktion, kandidatattraktion och kandidatbedömning inom Executive Search. Arbetet förutsätter intellektuell förmåga och att du snabbt sätter dig in i olika verksamheter och förstår affärsmodeller och framgångsfaktorer i olika industrier. Detta innebär att skarp analys och proaktiv projektledning är förutsättningar för att lyckas i rollen. Våra kandidater och kunder är ofta personer på ledningsgruppsnivå där du, med ett starkt personligt genomslag, förväntas delta i diskussioner som ställer krav på en god retorisk förmåga.

Navigio är ett bolag med höga ambitioner avseende kvalitet och kundfokus. Vi genomför intensiva projekt med korta ledtider i nära samarbete med kollegor och klienter. För dig som vill arbeta med affärer, analys och driva utmanande projekt tillsammans med ambitiösa medarbetare, imponerande klienter och kandidater är Navigio en attraktiv arbetsplats. Tidigt i din resa hos oss exponeras du mot nyckelpersoner inom nordiskt och internationellt näringsliv. Du kommer bygga ett stort eget nätverk med ledande befattningshavare och seniora specialister hos marknadsledande bolag; entreprenöriella likväl som globala noterade bolag.

Vi söker

·         Dig som precis avslutat dina studier, sannolikt som civilekonom eller civilingenjör

·         Dig som har ett starkt affärs- och människointresse

·         Dig med hög analytisk förmåga, mycket energi samt god social och retorisk förmåga

Placering i Stockholm med start i augusti 2021.

Sista ansökningsdag 27e november med löpande urval. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök nu direkt via LinkedIn  https://bit.ly/3dFRcLm!

För mer information, kontakta gärna Sofia Hugosson, Consultant – sofia.hugosson@navigio.se

www.navigio.se