Nyheter

Svecasa Oy Ab söker nya styrelsemedlemmar!

Svecasa Oy Ab söker nya styrelsemedlemmar för verksamhetsåret 2020–2021. Ta ut allt av din studietid och få erfarenhet av att sitta i en riktig företagsstyrelse!
Svecasa Oy Ab är grundat 1978 och erbjuder preparationskurser för inträdessökande. Kurserna går av stapeln under våren och är indelade i en halvdagskurs samt en intensivkurs. För tillfället anställer företaget en verkställande direktör, samt tre föreläsare. Företaget ägs av Svenska Ekonomie Studenters Stiftelse (SESS), vars
Vi söker medlemmar med olika huvudämnen, bakgrund och erfarenheter. Det viktiga är att du är intresserad av att lära dig om företaget och är beredd att ta en aktiv roll i styrelsearbetet. Notera att du inte behöver ha något tidigare erfarenhet att sitta i företagsstyrelser, därför är Svecasa det perfekta stället att börja sin karriär som styrelseproffs.
Skicka in en fritt formulerad ansökan samt din CV (svenska, engelska eller finska) till styrelseordförande Daniela Karjalainen. Sista dagen att skicka in ansökan är 17.5.2020 kl. 17:00. Eventuella spörsmål kan riktas till ordförande Karjalainen (daniela.karjalainen@svecasa.fi / +358442396475).