Nyheter

FU-utskottet 2020 rekryterar!

Hej alla!
Hoppas att alla mår bra i dessa corona tider! Fastän Casa är stängt nu under våren så börjar vi redan preparera för höstens kaos och därför behöver FU lite hjälp…
FU-utskottet 2020 rekryterar!
FU är förkortningen för styrelseposten Förvaltning och Underhåll. FU är bl.a. ansvarig för kårens olika utrymmen på Casa. Vad är då FU-utskottet? Det är ett nytt utskott som ska understödja styrelsens underhållsansvarigas arbete.
Ligger Casa nära hjärta för dig? Vill du vara med och bidra i processen att hålla Casa i gott skick? Vill du utveckla de processer som redan existerar, så att kårmedlemmar och övriga har möjlighet att njuta av sin studietid på Casa på bästa möjliga sätt? Då är FU-utskottet något för dig!
Utöver detta, för att motivera utskottsmedlemmarna och skapa en stark samhörighet, kan FU-utskottet även ordna diverse evenemang i kårens olika utrymmen för alla kårmedlemmar. Detta skulle göras för att öka på intresset för och användning av de olika utrymmen Casa har att erbjuda.
Låter allt detta som någonting du är intresserad av? I så fall skicka din ansökan till ansokan@shs.fi senast 20.05.2020. Din ansökan borde inkludera en kort presentation av vem du är, varför du vill med och en rolig fakta om dig själv. Intervjuer kommer att hållas an efter att ansökningar kommer in.
 
Ifall du har frågor, tveka inte att ta kontakta med Filip Jägerroos, FU-ansvariga i styrelsen 2020, via filip.jagerroos@shs.fi.
Hoppas att höra från dig snart!
Med dom varmaste hälsningar,
Filip