Nyheter

International Helsinki Days söker vice!

IHD söker vice ordförande!

Vill du vara med att ordna den bästa veckan och få lämna din egen prägel på veckan. Är du som person social, organiserad och full med idéer. Då är International Helsinki Days vice något för dig!
I rollen som vice ordförande får du tillsammans med ordförande välja de andra medlemmarna i kommittén och från början vara med och planera veckan. Du får lämna din tydliga prägel i veckan från första början med att välja temat och söka sponsorer. Som vice ordförande har du en post med ansvar, men du kommer garanterat få en hel del nyttiga erfarenheter och roliga minnen från tiden som vice.
Din ansökan till posten som vice ordförande bör du skicka till ordförande Emilia Winqvist per e-post: emilia.winqvist@shs.fi. Deadlinen för ansökan är 23.4 kl.23:59.
I din ansökan bör det framkomma varför just du skulle passa som vice ordförande och kortfattat om dig. Ansökan ska också ha en bild på dig och dina kontaktuppgifter.
Om du inte ännu var säker på ifall du skall söka posten vill IHD2020 vice ordförande Daniel ”Dante” Hasselström hälsa: “De e den bästa nakkin i hela världen”.
Skicka in din ansökan redan idag och ifall du har frågor svarar jag gärna på dem!
Jag ser framemot din ansökan,
Emilia Winqvist, International Helsinki Days 2021 ordförande