Nyheter

INK rekryterar!

Informationskommittén söker nya medlemmar!
Brinner du för media? Tycker du om att fotografera, skriva artiklar, layouta eller intervjua? Eller är du intresserad av att få nyttig erfarenhet med program som Photoshop och InDesign? Har du annat intresse inom media som du skulle vilja dela med ett roligt gäng av människor?
Svarade du jakande på någon av dessa frågor är INK absolut någonting för dig! Vi sköter om alla möjliga uppgifter inom media, bl.a. studentkårens tidning Hankeiten, fotografering på evenemang och vår nya podcast Håkan Stories! Vi är alltid ute efter att skapa någonting nytt.
Man kan fokusera på en sak eller delta lite i allting. Det räcker att du har ett intresse för media, tidigare erfarenhet behövs inte. Vi är glada att lära och hjälpa varandra, INK är också ett bra ställe för en som redan har bredare kunskap och vill vara med i något nytt! Arbetet är såklart inte obelönat – vi ordnar allt från interna chillkvällar till redaktionsmiddagar och utflykter!
Skicka en fritt formulerad ansökan till ink.ansokan@shs.fi där du berättar varför du vill med till INK och vad du är intresserad av att göra. Deadlinen är den 13.04. 
Vi svarar gärna på dina frågor.
Mvh,
Chefred Ellen Nirhamo