Nyheter

Sök till IHD ordförande!

Vill du leda det team som ordnar den bästa veckan på skolåret?
Posten som International Helsinki Days ordförande är nu öppen för sökande. Som ordförande för International Helsinki Days 2021 har du en unik möjlighet att leda och skapa ett projekt för internationella studeranden. Helt enligt ditt team och dina önskemål. Evenemanget är en helhet och teamet ordnar allt från sponsorering till näringslivskontakter och internationell koordination.
Den verksamhet som du kommer bedriva är rekrytering av ditt team under hösten varefter den huvudsakliga planeringen och ordnandet av veckan kommer att ske. Här är ditt ansvar att hålla koll och leda ditt team efter bästa förmåga. På våren sker verkställandet av veckan.
Det är en relativt kort period som ger mycket, både erarenhet och mervärde. Det är utmanande, tidvis intensivt och en erfarenhet utan dess like.
Är du nästa ordförande för IHD?
Skicka in din ansökan till ansokan@shs.fi senast den 3.4. kl.12! Beskriv kort dig själv och varför just du skulle passa som nästa ordförande. Din ansökan kommer behandlas på Studentkårens fullmäktigemöte i början av april.
Jag, Sandra Björklund (sandra.bjorklund@shs.fi) i egenskap av sittande ordförande svarar mer än gärna på alla frågor som uppkommer.
Med vänliga hälsningar,
Sandra Björklund
Ordförande för International Helsinki Days 2020