Nyheter

Såklart DU borde bli Buddy!

Vill du engagera dig mer i internationella sammanhang under din studietid?
Är du intresserad av att lära känna utbytesstuderande från över hela världen?
Tycker du om att socialisera och lära dig om olika kulturer och kanske till och med förbättra dina språkkunskaper?
Om du svarade ja på de här frågorna så borde just DU bli Buddy!
Som Buddy åt en eller flera utbytesstuderande får du chansen att lära känna nya människor ifrån hela världen. Det kommer utbytesstuderande (eller “utisar”) allt från Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, och de nordiska länderna till Kina, Thailand, Taiwan, och Korea. Med andra ord finns det massvis av potential att lära sig om andra kulturer och språk på ett roligt sätt då tanken är att man kan umgås både i skolan och på fritiden.
Buddy Programmet ordnas av Exchange Committee (EC) vilket är kommittén som har huvudansvaret för utisarnas integration både på Hanken och i våran studentkår, och även generellt för deras trivsel i Finland och den finska kulturen. EC vill bjuda in alla Hankeiter att hjälpa oss med det här och att ha det roligt under tiden.
Under höstens gång kommer EC att ordna många olika evenemang för utisarna. Exempel på evenemang är barrunda, spelkväll, eller en vandring i Noux nationalpark. Ideer och förslag tas gärna emot. Buddies är såklart välkomna med på ECs evenemang och fester, men även ni som inte blir Buddies får komma med. Allt som räknas är ju intresse och motivation!
För att bli Buddy, följ länken här nedanför. Alla med!
Länk: https://goo.gl/forms/ftCsITapfSyiGZaE3
Sista anmälningsdagen är 20 augusti!

Du kan även följa ECs verksamhet både på Instagram och på Facebook:
IG: exchangecommittee
FB: SHS Exchange Committee
Om du har några som helst funderingar eller frågor så kan du ta direkt kontakt med mig på Facebook, via e-mail eller telefon, eller i skolan. Vi ses i höst!
Jeanette Lindroos
Exchange Committee Ordförande hösten 2018
E-mail: jeanette.lindroos@shs.fi
Tel: 0465982022