Nyheter

Master’s Committee letar efter nya medlemmar

Master’s Committee letar efter nya medlemmar för det kommande skolåret 2018-2019. Vi söker personer från alla huvudämnen från både det engelska och svenska programmet. Möten och kommunikation sker på engelska.
Vad vi håller på med:
-Hjälper de nya studerande att bekanta sig med skolan och staden.
-Stöder akademisk framgång.
-Erbjuder olika möjligheter och stöder karriärutveckling.
-Skapar gemensamhet speciellt bland magisterstuderande.
-Ser till att alla har det bra och får goda vänner under studietiden!
Med denna blandning av olika roller behöver vi personer med alla sorters intressen! Vill du planera en sits? Perfekt. Är du mer intresserad av att organisera ett karriärevenemang ? Ännu bättre. Passionerad av att lära andra cykla enhjuling? Det skulle vara nytt för oss, som vi gärna vill höra mer om!
Vänligen fyll i följande ansökan om du är intresserad: https://goo.gl/forms/l0ts5TGx3x0iMvjT2