Blogg

Ansökan till Gulnäbbskommittén öppnar 26.2.2018!!

Vill du ha en halvårs lång once in a life time experience? Vill du veta hemligheten bakom hur man ordnar en gulishöst? Vill du uppleva en utomordentlig gruppanda, samtidigt som du lär dig känna mer människor än du någonsin skulle ha trott?

Gulnäbbskommittén 2018 söker nu tutorer för hösten 2018! Som tutor får du den stora äran att introducera de nya studerandena till såväl studierna som studielivet samt med en personlig vapendragare (= ditt tutorpar) ta dig an att leda en gulisgrupp.

Ansökningen öppnar 26.2.2018 så skicka senast in din ansökan senast den 11.3.2018!

Ansökan skickas in till sonja.wiren@shs.fi senast måndagen 11.3.2018 kl. 23:59. Ansökan ska vara fritt formulerad och får gärna vara kort och koncis, men ska åtminstone inkludera:

En bild på dig
Kontaktuppgifter (telefonnummer och e-mail)
Ett par motiveringar varför just du skulle vara en bra tutor
En rolig vits!

Information gällande ansökan kommer till det mailet ansökan skickas in från, så se till att läsa den tillräckligt ofta! Om frågor uppstår eller om ni annars bara vill tala med mig, nås jag bäst via telefon 040 5187747 , e-mail (sonja.wiren@shs.fi) eller så kan ni annars bara i skolan rycka mig i ärmen!