Nyheter

Exchange committee söker nya medlemmar

Är du engagerad, glad och intresserad av att bli tutor för Hankens utisar våren 2018? Har du tid att festa, resa och ordna evenemang med en grupp av tutorer vid sidan om studierna? Då är det just dig som EC söker!
Som EC tutor får du välkomna våra utbytesstuderande på flygfältet och visa dem sitt nya hem, ordna sitzer, barrundor och andra roliga evenemang längs med terminen samt umgås med studerande från hela världen! EC ordnar dessutom resor till St. Petersburg, Lappland, Stockholm och Tallinn. Genom att vara med i EC blir du en del av en härlig gemenskap, får nya vänner från både Hanken och hela världen samt har en strålande möjlighet att öva upp dina språkkunskaper.
Låter detta som något för dig? Skicka då in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra utis-tutor, samt ett foto och kontaktuppgifter till linn.beijar@shs.fi.
Observera att tutorskapet kör igång då utisarna anländer, dvs. redan en vecka innan själva vårterminen börjar. Vi hoppas att du kan vara med från början!
Tveka inte att kontakta mig om det är något du undrar över via email, Facebook eller telefon (040-7709800) Du kan även rycka någon av ECiterna i ärmen om du har fler frågor!
Skicka in din ansökan SENAST måndagen den 04.12.2017. Intervjuerna kommer att hållas under vecka 49.
Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun!
Linn Beijar
EC ordförande våren 2018